Consumentenbond_predicaat
Consumentenbond bevestigt gebruiksgemak Thule EasyFold

Veertien fietsendragers werden onlangs door de Consumentenbond aan een test onderworpen. Daarin ontving de Thule EasyFold fietsendrager voor op de trekhaak uiteindelijk het predicaat ‘Beste uit de Test’. De jury was vooral te spreken over het uitstekende gebruiksgemak en het perfect werkend vouwsysteem. Dankzij deze technologie is de Thule EasyFold in te klappen tot het formaat van een koffer.

“Thule focust zich altijd op ontwerp, veiligheid en hanteerbaarheid”, zegt Peter Steketee, Salesmanager voor Thule Benelux. “Allemaal kenmerken die samenkomen in de Thule EasyFold. Het is mooi dat dit door de onafhankelijke test van de Consumentenbond wordt onderschreven.” Zaken als het bevestigen van de fietsen op de drager, de anti-diefstalvoorzieningen, het opbergen, de afwerking en de eerste montage van de drager vielen de Consumentenbond positief op. “We zochten naar een stevige drager die samen met de fietsen klemvast op de trekhaak staat. De Thule EasyFold scoort goed tot zeer goed”, aldus de bond in haar eindoordeel.

Multifunctioneel

“Wij zeggen altijd dat de Thule EasyFold de ultieme fietsendrager voor iedereen is”, zegt Steketee. “De grote afstand tussen de wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk. De drager kan bovendien een hoog laadvermogen van twee keer 30 kilogram aan, waardoor er naast racefietsen, mountainbikes of 29’ers, ook e-bikes en speed pedelecs mee vervoerd kunnen worden. Die multifunctionaliteit en het gebruiksgemak wordt nu door de Consumentenbond bevestigd.”
www.thule.com
E-mail: info.we@thule.com
Telefoon: +31(0)30 600 5190

Thule_EasyFold

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0