Cortina lanceert e-bike met speciale app

Het Nederlandse lifestyle fietsmerk Cortina lanceert een nieuwe e-bike, de Cortina SmartBike. In samenwerking met Tracefy, is de fiets voorzien van een chip en een app die onder meer functioneert als anti-diefstalproduct. Tele2 heeft zich aan het project verbonden als connectivity partner.

Eigenaren van de elektrische Cortina SmartBike kunnen dankzij de ingebouwde chip en de koppeling aan een app op hun smartphone altijd de actuele locatie van hun e-bike zien. Verder kunnen zaken als het aantal gereden kilometers en verbrande calorieën bijgehouden worden. Ook geeft de app meldingen dat de accu opgeladen moet worden of wanneer de e-bike een servicebeurt nodig heeft.

Tele2 integreert de Cortina SmartBike in hun connectiviteitsplatform en daarmee is de app beschikbaar op alle netwerken in Europa. Cortina en Tracefy noemen dit de perfecte match voor hun nieuwe tracking-oplossing.

Cortina en Tracefy zijn vanaf nu op zoek naar honderd consumenten die de Cortina SmartBike willen testen. De fiets is gebaseerd op de Cortina Ecomo U5-model. Pilot-deelnemers betalen voor de SmartBike geen meerprijs ten opzichte van de gewone Cortina Ecomo U5. Inschrijven voor de pilot kan via www.cortinasmartbike.nl.

Cortina Smartbike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0