CRNK en PENDLR slaan de handen ineen

CRNK en PENDLR slaan de handen ineen

In een persbericht laten beide partijen weten dat ze de handen ineen slaan. Na de Eurobike in Frankfurt is het fiets- en skihelmenmerk CRNK in gesprek gegaan met Pendlr (voorheen groothandel Kruitbosch). Beide bedrijven delen een visie die zich richt op veiligheid, kwaliteit, innovatie, vormgeving, prijsstelling en duurzaamheid. Het Zuid-Koreaanse helmenmerk CRNK wil zijn positie in Europese landen verstevigen door de exclusieve distributieovereenkomst met Pendlr.

CRNK wil met zijn assortiment diversiteit bieden en verschillende marktsegmenten bedienen, variërend van kinderhelmen tot race- en urban helmen. Later dit jaar zal CRNK hun topmodel, de ‘Angler Alpha’, introduceren. Deze helm is voorzien van Bluetooth, LED-verlichting, een gyroscoopsensor, microfoon en geluid. Hierdoor zijn functies zoals een remlicht, achterlicht, richtingaanwijzer, bellen en een koptelefoon geïntegreerd.

“Met Pendlr als exclusieve distributeur voor CRNK in de Benelux en daarbuiten, kijken we uit naar het verrijken van de groeiende markt voor fietshelmen. Samen spelen we in op de groeiende behoefte van consumenten aan meer keuze en verbeterde veiligheid,” zegt Rogier van Camp, CRNK Europe.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0