CUBE Bikes niet op Eurobike 2016

CUBE_HQCUBE Bikes zal volgend jaar niet deelnemen aan de Eurobike. In plaats daarvan zal het merk de productlancering voor 2017 organiseren in een nog te openen, nieuwe showroom op haar thuisbasis in het Duitse Waldersdorf.

Ook Nederlandse dealers zullen voor die show worden uitgenodigd. De eigen huisshow van de Nederlandse distributeur Oneway Bike Industry komt daarmee ook te vervallen. “Het is natuurlijk fantastisch dat we onze klanten allemaal kunnen meenemen naar het kloppend hart van CUBE, waar ze met eigen ogen de verschillende stappen in het ontwikkelings- en productieproces kunnen zien en in alle rust de collectie kunnen bekijken”, aldus Lennard van Winden, CEO van Oneway.

De afgelopen jaren organiseerde CUBE al verschillende introducties vanuit de thuislocatie. Het merk ziet dit als een mooie gelegenheid om de zakelijke klanten een complete ervaring aan te bieden, waarbij aandacht is voor zowel het eindproduct als de totstandkoming ervan. Ook voor consumenten zal de showroom worden opengesteld.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0