Cube Elite Hybrid wint prestigieuze Red Dot Design Award

De Cube Elite Hybride e-mountainbike is beloond met een van de meest prestigieuze, internationale design prijzen: een Red Dot Design Award.
De Red Dot Design Awards worden gezien als een van de meest gerenommeerde prijzen voor innovatief productontwerp. De jury, die bestaat uit 38 design deskundigen, afkomstig uit meer dan 25 verschillende nationaliteiten, heeft de ultramoderne e-mountainbike geselecteerd uit 4.928 inzendingen in verschillende categorieën. “De internationale jury looft deze prijs uitsluitend uit aan projecten die zich onderscheiden van vergelijkbare projecten door hun excellente design”, aldus de organisatie.

De Cube Elite Hybrid bevat een geïntegreerde Bosch Drive Unit en weegt slechts 16.9kg. De mountainbike won eerder een Eurobike Gold Award en de Enduro Magazine Design and Innovation Award. Net als de andere winnaars zal de Cube Elite Hybrid van 29 juni tot en met 26 juli 2015 tentoongesteld worden in het Red Dot Design Museum. De prijs zal op 29 juni officieel worden gepresenteerd tijdens het Red Dot gala in Essen.

www.cube.eu

Cube Elite Hybrid

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0