Cyclingworld Europe 2023 terugblik

Cyclingworld Europe 2023 terugblik

Van 10 t/m 12 maart werd in het Areal Böhler in Düsseldorf de vijfde Cyclingworld Europe gehouden. Volgens de organisatie waren er 23.000 bezoekers en in totaal zo’n 6.000 geregistreerde testritten, 30 procent meer dan in voorgaande jaren.

“Met 283 exposanten en meer dan 400 merken waren we vooraf bijna helemaal volgeboekt. Sommige merken zijn ons al jaren trouw. Maar het maakt ons natuurlijk blij dat we ook veel nieuwe merken en exposanten konden presenteren. Met een groter ruimtevolume, speciale tentoonstellingen en een extra kinderhal heeft Cyclingworld meer diversiteit getoond dan ooit tevoren”, benadrukt Torsten Abels, projectmanager van de beurs.

Op de beurs werden ook de Cyclingworld Awards uitgereikt. De e-bike award ging naar Advanced met het model “Reco One Diamant. De Cargo Bike Award ging naar Bullitt voor het “X” model, de Race Bike Award ging naar Bianchi met de “Oltre”, terwijl de Urban Bike Award was gereserveerd voor de Belgische start-up BZEN met het “London” model, de Technology Award ging naar JOYNEXT met de “JOYNEXT App”. Tot slot kreeg Wetterpelle de Cyclingworld Design Award voor hun slaapzak Schlupfsack LUV””.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0