CYCLINGWORLD EUROPE 2024 bijna uitverkocht

CYCLINGWORLD EUROPE 2024 bijna uitverkocht

Düsseldorf – CYCLINGWORLD EUROPE, Europa’s fiets- en e-bikebeurs, is bijna uitverkocht voor de zesde editie. Het evenement, dat van 15 tot 17 maart 2024 zal plaatsvinden in de industriële hallen van het Areal Böhler in Düsseldorf, maakt voor het eerst gebruik van alle beschikbare hallen en is nu al bijna volgeboekt.

CYCLINGWORLD EUROPE, dat de functie heeft om het nieuwe fietsseizoen af te trappen, heeft zich gevestigd als een vaste waarde op de beurskalender voor zowel branche-experts als fiets- en e-bikefans. De beurs zal meer dan 300 boeiende exposanten en ongeveer 500 interessante merken van diverse aard presenteren. Het evenement trekt naar verwachting zo’n 25.000 bezoekers, die kunnen onderdompelen in de diverse wereld van fietsen en e-bikes.

Stefan Maly, de initiator en CEO van CYCLINGWORLD, benadrukt dat zijn visie altijd gericht is geweest op het organiseren van een interessante, veelzijdige en gevarieerde beurs in plaats van puur te focussen op groei. Dit komt tot uiting in de opzet van het evenement, waar ruimte wordt geboden aan kunst en cultuur naast zakelijke belangen. CYCLINGWORLD heeft in het verleden kunsttentoonstellingen en opmerkelijke fietsvertoningen geïntegreerd, wat niet altijd gebruikelijk is in de branche.

Het thema van CYCLINGWORLD EUROPE 2024 is ‘Tot je blije verrassing iets vinden wat je helemaal niet zocht’. De beurs biedt exclusieve wereldwijde productlanceringen, testmogelijkheden, ritten en races. Terwijl de beschikbare ruimte bijna volgeboekt is, kunnen exposanten zich nog steeds aanmelden en zal de voorverkoop van tickets binnenkort van start gaan.

Bron: CYCLINGWORLD EUROPE

Cyclingworld Europe Messe in Düsseldorf 2022
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0