Cyclingworld breidt uit en introduceert Awards

Cyclingworld breidt uit en introduceert Cyclingworld Awards

Cyclingworld Europe heeft een goede seizoensstart gehad met een recordopkomst in Düsseldorf, meldt de organisatie. Er is nu aangekondigd dat Cyclingworld uitbreidt naar de Verenigde Staten. De première van Cyclingworld New York City zal plaatsvinden van 1 tot en met 4 mei 2025.

Stefan Maly, CEO van Cyclingworld, benadrukte de positieve reacties van exposanten en bezoekers op het evenement in Düsseldorf. Hij noemde de snelle toewijding van gerenommeerde fabrikanten aan Cyclingworld New York City opmerkelijk. “Met onze stap naar New York City hopen we opnieuw grenzen te verleggen.”

Op Cyclingworld Europe werden de Cyclingworld Awards geïntroduceerd, waarbij een nieuwe jury awards uitreikte in acht categorieën, als cargo bikes, gravelbikes, kids, MTB/ATB, Fashion & Accessoires, Onderdelen & Technologie, en het ‘Product van het Jaar’. De ‘Product van het Jaar’-Award ging naar de Orbea Diem fiets. Busch+Müller ontving een prijs in de categorie ‘Beste onderdelen en technologie’ voor hun richtingaanwijzers, genaamd Turntec. De winnaars werden erkend voor hun bijdrage aan de fietsindustrie.

Bron: Cyclingworld

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0