CYKELL introduceert nieuwe full LED fietsendragers

partner content:

Voor het seizoen 2024 lanceert CYKELL de nieuwste JustClick en FoldClick EVO fietsendragers. De EVO generatie is het neusje van de zalm. Beide type dragers zijn voorzien van het zeer unieke “Click-vergrendelsysteem”. De JustClick en FoldClick versie bestond al maar de nieuwste EVO versie is één en al design dankzij de knappe LED-lichten en de ‘Full Black” edition.

CYKELL is een West-Vlaams bedrijf gevestigd langs de E17 snelweg in Deerlijk (West-Vlaanderen) en werd in 2013 opgericht door Philip Sagaert. Doel was het ontwikkelen van een nieuwe generatie fietsendragers.

3 jaar later kon je de Cykell “JustClick” terugvinden in 250 fietsspeciaalzaken in de Benelux en exporteerde CYKELL naar 9 Europese landen. Het gamma werd ook aangevuld met het Duitse kwaliteitsmerk, CROOZER, fabrikant van fietsentrailers voor vervoer van kinderen, goederen en honden. CYKELL startte ook de ontwikkeling op van de “FoldClick” fietsendrager, een compactere en qua gewicht iets lichtere drager, weliswaar met dezelfde Click-technologie.

In 2016 zocht het Amerikaanse YAKIMA contact op met Cykell. YAKIMA is een vooraanstaande fabrikant van bagagedragers. Bagagedragers die je aan de auto bevestigt voor het vervoer van reiszakken, koffers, fietsen, ski’s, surfplanken, kano’s, kajaks en vishengels. Er werden gesprekken gevoerd en als snel werd duidelijk dat YAKIMA geïnteresseerd was in CYKELL’s fietsendragers. YAKIMA wou immers de Europese markt op maar had echter geen trekhaak fietsendrager in het gamma, een “keyproduct” in Cargo Equipment. CYKELL van zijn kant besefte dat een eventuele samenwerking met YAKIMA zijn gamma kon verruimen.  Vele gesprekken later kwam het tot een akkoord. YAKIMA nam  de JustClick en FoldClick dragers op in hun gamma en tegelijk werd in de overeenkomst opgenomen dat CYKELL exclusief verdeler werd van het totale YAKIMA gamma in de Benelux en Frankrijk. Voor beide partijen een goeie deal en voor Cykell vooral een verruiming van het speelveld. YAKIMA was immers ook in volle ontwikkeling van een OUTDOOR en OFFROAD gamma met producten als daktenten, zonneluifels en waterreservoirs voor op het dak van een voertuig. Maar verder ook platformen, voor op het dak of bed van pick-up trucks, waarop je allerhande accessoires kan bevestigen. Vandaag levert Cykell aan meer dan 500 speciaalzaken in de BIKE, AUTOMOTIVE, OUTDOOR en PET sector.

Voor het seizoen 2024 lanceert CYKELL de nieuwste JustClick en FoldClick EVO fietsendragers. De EVO generatie is het neusje van de zalm. Beide type dragers zijn voorzien van het zeer unieke “Click-vergrendelsysteem”. De drager klikt zichzelf in één beweging vast. Geen enkele andere drager bevestig je zo snel op de trekhaak en het afnemen gaat al even snel. DE EVO dragers zijn één en al design dankzij de knappe LED-lichten en de ‘Full Black” edition.

Ze zijn geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen en verkrijgbaar in een versie voor 2 of 3 fietsen.

De Justclick heeft doorlopende wielgoten waardoor je mits het gebruik van de “ClickRamp” oprijgoot uw fiets doorlopend kan oprijden. Bovendien is de JustClick2 middels het gebruik van de “JustClick+1” uitbreidbaar van 2 naar 3 fietsen. De JustClick3 is op zijn beurt uitbreidbaar van 3 naar 4 fietsen.

De FoldClick is inklapbaar en bijgevolg compacter. Deze drager is ook iets lichter en mits het gebruik van diezelfde “ClickRamp” kan je ook hier makkelijk elektrische fietsen oprijden.

Cykell levert hoofdzakelijk aan de gespecialiseerde vakhandel. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek omtrent dealerschap ?

Stuur dan een mailtje naar sales@cykell.com

 

We geven graag nog even mee dat de EVO fietsendragers in première worden voorgesteld op de beurs VELOFOLLIES in Kortrijk (B) die doorgaat van 19 tem 21 januari 2024. Breng ons gerust even een bezoek op onze stand in hal 5 (510)

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0