Danny Nelissen Commercieel Manager Shimano Experience Center

Per 1 april 2020 is Danny Nelissen is benoemd als Commercieel Manager van het Shimano Experience Center. Dat meldt Shimano middels een persbericht aan Fietsmarkt. Nelissen wordt in deze positie sales-verantwoordelijk voor de evenementen, diensten en producten die Shimano vanuit het Experience Center aan de markt biedt.

Nelissen reed 8 jaar als professional voor diverse top wielerploegen en is oud-wereldkampioen op de weg bij de amateurs. Voor zijn wereldtitel ontving hij in 1995 de Jaap Eden Award van NOC*NSF tijdens de verkiezing van Sportman van het Jaar. Na zijn sportcarrière werkte hij in diverse commerciële rollen in en rond de sport en werd hij de vaste wieleranalist van de NOS waar hij tijdens de Ronde van Frankrijk aanschuift in het populaire programma de Avondetappe met Dione de Graaff.

“Naast een prachtige sportcarrière en zijn messcherpe analyses bij de NOS, heeft Danny een groot netwerk binnen de internationale wieler- en zakenwereld. Daarnaast heeft hij een rijke commerciële ervaring opgedaan in diverse grote organisaties en is hij een aanwinst voor ons team. Ik kijk uit naar onze samenwerking,” aldus Rob Damoiseaux, General Manager van het Shimano Experience Center in Valkenburg.

Nelissen vult aan: “De fiets heeft een enorme transitie doorgemaakt de afgelopen jaren. Van racefiets tot e-bike of van gravel- tot mountainbike de keuze is reuze voor het type fiets maar ook de ondergrond waarop je wil fietsen. Er is echter, maar een zaak die je kunt zien als constante, dat zijn de Limburgse heuvels en daarmee heeft het Shimano Experience Center een unieke locatie in Valkenburg. Het blijft prachtig om de Limburgse heuvels te bedwingen en tevens te genieten van de gastvrijheid van Shimano waarbij de omgeving inspirerend en rustgevend werkt. Het voelt goed om mijn creativiteit los te laten op de moderne maatschappelijke vraagstukken in relatie tot de evenementen, diensten en producten van Shimano en grote groepen mensen een blijvende ervaring mee te geven.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0