Darfon beloont succesvolle dealers

Als blijk van waardering voor dealers die goed scoren in de verkoop van Votani en BESV e-bikes, heeft Darfon Europe leuke beloningen in het vooruitzicht gesteld: een reis naar Taiwan en/of een iPad PRO. Dealers die in 2016 vijftien e-bikes van BESV bestellen krijgen een arrangement, voor één persoon, aangeboden voor een bezoek aan Taiwan. Deze reis, ter waarde van € 1500,-, zal volgend jaar Maart plaatsvinden, zodat de ondernemers ook de Taipei Cycle Show kunnen bezoeken. Verder staan sightseeing en een bezoek aan het hoofdkantoor van Darfon Electronics in Taoyuan op het programma. Daar kunnen ondernemers ook de assemblagelijn en het testlaboratorium bezoeken.

Ondernemers die dit jaar dertig e-bikes van BESV, of 50 Votani en BESV e-bikes bestellen, komen ook in aanmerking voor een (tweede) arrangement naar Taiwan. Daarnaast krijgt een ondernemer die 25 BESV e-bikes bestelt in 2016 een iPad Pro ter waarde van € 919,- cadeau.

Tijdens het onlangs gehouden BESV Votani Dealer Event in de Heineken Experience werden direct twee voortvarende ondernemers verrast met de eerste beloningen. Zegel Fietsen kreeg het eerste arrangement naar Taiwan. Stoof Tweewielers uit Woerden ontving de eerste iPad PRO. Freddy Orie van Darfon Europe reikte de beloningen uit.

Darfon 2 Darfon 1

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0