Darfon lanceert nieuw e-bikemerk BESV

Darfon Electronics Corp heeft afgelopen maandag het nieuwe e-bikemerk BESV gelanceerd tijdens een speciaal evenement in de Hollansche Manage in Amsterdam. De high-tech e-bikes werden hierbij als modellen op de catwalk gepresenteerd. De fietsen van BESV zijn volgens Darfon van hoogwaardig design, voorzien van innovatieve elektronica en kunnen een snelheid halen van 25 km per uur en meer.

BESV is in Azië al een gevestigde naam in de fietsmarkt. Het merk is onderdeel van het Taiwanese bedrijf Darfon Electronics Corp. De lancering betekent volgens Andy SU, CEO van Darfon, een nieuwe stap voor het bedrijf: “We willen BESV wereldwijd op de markt brengen. Na introducties in Taiwan en Japan brengen we nu onze e-bikes naar Europa. We maken gebruik van onze kennis in elektronica om deze e-bikes te voorzien van innovatieve, elektronische snufjes. Dit in combinatie met het mooie, hoogwaardige design zorgt ervoor dat we met dit model echt iets nieuws op de markt brengen.”

Op dit moment is BESV reeds bij zes geselecteerde dealers in Nederland te koop en bij vijftien in België. Ook in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Engeland zijn de BESV-bikes al verkrijgbaar.

klein BESV

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0