Darfon opent Europees hoofdkantoor in Eindhoven

Het Taiwanese Darfon heeft afgelopen donderdag in Eindhoven zijn Europese hoofdkantoor voor elektrische fietsen geopend. Het bedrijf ziet Nederland als groeimarkt en als toegangspoort tot de Europese markt.  Darfon zal vanuit deze vestiging de marketing, verkoop, service en distributie van e-bikes gaan aansturen. In het Gelderse Heerde wordt een service center gevestigd.

Darfon is toeleverancier van componenten voor diverse grote IT- fabrikanten en het is de wereldwijde marktleider als producent van toetsenborden voor laptops. Het bedrijf maakt nu de stap naar de consumentenmarkt en zet zijn expertise op het gebied van accu’s, elektrische componenten en software in voor het produceren van elektrische fietsen.  Darfon is sinds vorig jaar actief met de merken Votani en BESV.

Andy Su, directeur van Darfon: ‘Nederland biedt ons meer dan alleen maar toegang tot Europa. Wij vinden hier een goed netwerk van distributeurs, winkels en een behulpzame overheid. Daarnaast vinden we aansluiting bij design en technologie. Onze fietsen onderscheiden zich door stijlvolle ontwerpen, het gebruik van toptechnologie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien voelen Darfon en onze medewerkers zich thuis in deze stad.’

www.darfon.com

Darfon

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0