De accessoires van Thule: ‘Het beste van twee werelden’

ADVERTORIAL

Bij De Fietsen van Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht gaat geen klant met lege handen naar buiten. De winkel biedt op een oppervlak van 1500 vierkante meter voor ieder wat wils en de zeven man personeel zorgen ervoor dat de klant goed geadviseerd wordt bij zijn keuze voor een goed en betrouwbaar product. Op het gebied van accessoires betekent dit dat de winkel een breed assortiment van Thule biedt, vertelt Tim Kardol: “In eerste instantie hebben we ons vooral op de fietsendragers van Thule gericht, maar al snel bleek dat ze op veel meer gebieden een toegevoegde waarde voor ons assortiment hebben. Inmiddels verkopen we onder andere ook de fietstassen, zitjes, en fietskarren van Thule, zodat we ook in die productgroepen dezelfde hoge kwaliteit kunnen leveren.”

Unieke meerwaarde

De producten van Thule onderscheiden zich niet alleen door kwaliteit, maar hebben volgens Tim ook ‘net dat beetje extra’ waardoor ze boven de rest uitsteken. “Neem bijvoorbeeld de fietsendragers. Zeker met de groei van elektrische fietsen is de vraag daarnaar een stuk groter geworden, maar ook de eisen worden hoger. Men wil een compacte oplossing die eenvoudig en in één keer werkt. Veel merken bieden gebruiksgemak óf een betrouwbare, degelijke kwaliteit. Thule biedt wat dat betreft het beste van twee werelden door beide eigenschappen te combineren. Het nieuwste model is zelfs nog eenvoudiger geworden, die blijft vanzelf in de positie staan waarin je ‘m zet. Er komt geen hendel voor het op en neer klappen meer aan te pas. Zeker voor de wat oudere gebruiker die wat minder kracht heeft, is dat een ideale oplossing.”

Klaar voor de toekomst

Een nieuwe aanwinst in het assortiment van de winkel zijn de fietskarren van Thule, een product waar steeds meer vraag naar begint te komen. “We zien al steeds vaker dat een fiets of e-bike de auto vervangt. In de grote steden begint de fietskar daardoor al steeds normaler te worden en we verwachten dat de rest van het land die trend zal gaan volgen. Thule is daarin niet alleen toekomstgericht, maar ook alert op de specifieke wensen van de gebruiker. Zo zijn er sportievere modellen voor de sportieve gebruiker en kan het model voor de stadsfietser tevens als wandelwagen gebruikt worden of zelfs gecombineerd worden met uw hardloophobby.”

Bij de assortimentskeuze heeft de winkel veel aan het contact met de vertegenwoordiger. “Hij heeft goed zicht op de potentie van de zaak: Hoe kun je het assortiment uitbreiden? Welke producten kunnen we nog meer gaan aanbieden die ook daadwerkelijk verkocht gaan worden? Ze denken goed met je mee, zodat je je klant het meest relevante assortiment kunt bieden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0