Dealershows in aantocht

De komende weken vinden diverse dealershows plaats. Zo toont Cycle-Union Benelux de nieuwe collectie tijdens een aantal hotelshows. Komende zondag 13 en maandag 14 september is dat in Gosset Hotel Groot-Bijgaarden. Zondag 20 en maandag 21 september in het Tulip Inn hotel in Meerkerk en zondag 27 en maandag 28 september in het Fletcher Hotel Steenwijk. Op zondagen is de show open van 9.00 tot 18.00 uur, op maandag van 9.00 tot 21.00 uur.

Louis Verwimp verwelkomt dealers op drie opeenvolgende maandagen 21, 28 september en 5 oktober, tussen 10:00 en 22:00 uur. De ondernemers worden geïnformeerd over de 2016 collecties van Dahon, Dedacciai, Golden Lion, Bikkel (e-)bikes en Haro bikes. 21 september is de show in het Apollo Hotel De Beyaerd in Hulshorst, 28 september in Salons de Romree in Grimbergen België en 5 oktober bij Bikkel Bikes in Nederweert.

Shimano Benelux organiseert haar jaarlijkse dealershows op twee locaties in de Benelux. De komende vijf weken kan de rijwielondernemer niet alleen het brede productassortiment van Shimano bewonderen, maar ook van merken als PRO, Pearl Izumi, Milremo, Giro, Bell, Bikefitting, Blackburn, Elite, Kryptonite, Mio, Selle Italia, Light&Motion, Recon en SiS. Daarnaast is er ook ruime aandacht voor het assortiment van de city/trekking specialist met merken als Bobike, Basil, Michelin, Vittoria, Sportourer en Aim. Shimano Benelux kiest bewust voor een individuele benadering en werkt daarom op afspraak. De shows zijn de komende weken in het Sports Business Center in Leusden en de Shimano showroom in Mechelen, op de maandag, dinsdag en woensdag.

Puch toont haar gloednieuwe collectie voor 2016 in haar showroom in Enschede. Zowel dealers als niet-dealers zijn daarvoor welkom, na het maken van afspraak. De show vindt plaats van zondag 20 september tot en met zondag 4 oktober, van 9.00 tot 23.00 uur.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0