Derby Cycle wordt Kalkhoff

De Duitse fietsenfabrikant Derby Cycle zal wordt omgedoopt tot Kalkhoff. Het bedrijf wil hiermee aansluiten bij zijn 100-jarige Kalkhoff-geschiedenis en tegelijkertijd haar drie kernmerken – Kalkhoff, FOCUS en Raleigh – meer op de voorgrond plaatsen ten opzichte van de markt en klanten om marktpotentieel beter aan te boren.

De herschikking moet ertoe bijdragen dat van het sterke Duitse merk Kalkhoff de merkidentiteit versterkt wordt. In de toekomst zullen er twee locaties zijn: Het hart van het prestatiemerk FOCUS zal in Stuttgart blijven kloppen. Cloppenburg blijft de thuisbasis van Kalkhoff en Raleigh, dat als gevestigd licentiemerk onder Kalkhoff-leiding verdergaat.

Het bedrijf bouwt momenteel een nieuw hoofdkwartier met state-of-the-art productiefaciliteiten en kantoren, maar ook met een eigen Kalkhoff merkwereld in de wijk Cloppenburg. Vanaf 2022 zal de nieuwe fabriek in gebruik worden genomen en zal het een van de modernste e-bike productiefaciliteiten in Europa zijn. De fabriek zal hoogwaardige e-bikes produceren voor Kalkhoff, FOCUS en Raleigh.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0