Dewo Europe lanceert Doppler kinderfietsen

Dewo Europe lanceert Doppler kinderfietsen

Dewo Europe, de vooraanstaande Belgische groothandel, kondigt met trots de introductie aan van Doppler, hun gloednieuwe merk kinderfietsen na meer dan een jaar van intensieve ontwikkeling.

Het eerste model, de Doppler NEO, zal verkrijgbaar zijn in 16”, 20”, 24” en 26” varianten, elk in twee opvallende kleuren. Deze in-house ontworpen fietsen, met een unieke geometrie speciaal gericht op kinderen, stellen een nieuwe norm op het gebied van comfort, controle en veiligheid. Doppler biedt een fietservaring die zowel plezierig als veilig is voor jonge fietsers, met opvallende kenmerken zoals extra brede banden, kindvriendelijke geometrie, een lichtgewicht aluminium frame en vaste vork, schijfremmen en een kleurrijk ontwerp.

Jogi Sienaert, CEO, benadrukt: “Als ouders begrijpen we de zorgen en behoeften van andere ouders met betrekking tot de veiligheid en het comfort van hun kinderen. Met de lancering van Doppler streven we ernaar een fietservaring te bieden die niet alleen bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook gemoedsrust biedt aan ouders.”

Doppler introduceert ook een speciale ‘MONSTER GARANTIE’. Klanten ontvangen na registratie van hun fiets een garantie van drie jaar, een bewijs van het vertrouwen van het bedrijf in de kwaliteit en duurzaamheid van hun fietsen.

Belangrijk is dat Doppler exclusief verkrijgbaar is bij de vertrouwde dealers van Dewo Europe. Het bedrijf erkent het cruciale belang van sterke samenwerkingen met dealers en engageert zich om hen te voorzien van de ondersteuning en service die zij verwachten. Dit omvat een hoogwaardige fiets die snel rijklaar is en waarvoor alle benodigde reparatieonderdelen op voorraad zijn. Voor consumenten betekent dit niet alleen de aanschaf van een kwaliteitsproduct, maar ook de uitstekende service en expertise van toegewijde dealers bij de aankoop van een Doppler-fiets.

Ter voorbereiding op de officiële lancering zullen DEWO EUROPE salesmanagers alle dealers bezoeken, hen voorzien van samples van de nieuwe Doppler-fietsen, zodat zij de kwaliteit en innovatie uit de eerste hand kunnen ervaren. De Doppler-fietsen zullen beschikbaar zijn in het voorjaar van 2024.

Bron: Dewo Europe

dopplershootcz1
dopplershootcz3
dopplershootcz2
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0