Deze fiets- en e-bikestandaard heeft een award gewonnen

Deze fiets- en e-bikestandaard heeft een prijs gewonnen

De Ursus Mooi Plus standaard met Anti-Noise System (ANS) heeft onlangs een prijs gewonnen vanwege zijn innovatieve karakter. De jury van RAI Vereniging zei: “Bij intensief gebruik ga je juist de details waarderen. En dat zit hem zeker in deze standaard die qua constructie handig inspeelt op de zwaardere eisen die e-bikes aan dit product stellen. Fraai en gepatenteerd soft-close inklapmechanisme. Prachtig vormgegeven ook, en de demping voorkomt ook het loslopen van de bevestigingsboutjes. Een mooie doorontwikkeling van een goed doordacht concept.”

“De standaard, geprezen om zijn constructie en gepatenteerd inklapmechanisme, is een gamechanger vanwege zijn vermogen om ongewenst geluid tijdens het fietsen te elimineren”, zegt Edwin Verduin van Verduin Agency. “De Mooi Plus is een upgrade van de originele Mooi standaard, met sterkere esthetische lijnen en verbeterde stabiliteit voor zwaardere fietsen en e-bikes. Met het Anti-Noise System, een speciale demping in de kop van de standaard, veroorzaakt de standaard geen hinderlijk geluid bij het rijden over oneffen ondergrond.”

De standaard, gemaakt van gerecycled aluminium, is verkrijgbaar in zwart en geschikt voor verschillende fietsmaten, met een adviesverkoopprijs van € 19,99.

Bron: Verduin Award

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0