Dit weekend e-bike Xperience en Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht

BeursZaterdag 20 en zondag 21 februari kunnen een groot aantal e-bikes van verscheidene merken uitgeprobeerd worden tijdens de e-bike Xperience in Jaarbeurs Utrecht. De testdagen worden tegelijk georganiseerd met de Fiets- en Wandelbeurs. Onder meer deze aanbieders presenteren er hun producten:

Shimano
Shimano laat bezoekers kennismaken met SHIMANO STEPS. Diverse modellen die uitgevoerd zijn met de geïntegreerde groepset kunnen aan test worden onderworpen. Daarnaast geeft Shimano uitleg over het systeem. Nieuwe toepassing is het automatisch schakelen, waarbij het systeem op cadans en snelheid automatisch de optimale versnelling kiest.

E-Bike4All
E-Bike4All geeft informatie en advies omtrent e-Bikes, en het concept ‘Altijd 2e E-Bike gratis’. Het ervaren staat centraal: een aantal van de 15 modellen die E-Bike4All levert kunnen op een van de drie testparcours worden uitgeprobeerd.

Frog bikes
Het drie jaar oude Britse bedrijf Frog bikes ontwerpt en fabriceert lichtgewicht kinderfietsen. Zij doet dat op basis van wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de Brunel universiteit in London. Frog fietsen worden verkocht in 24 landen door 800 zelfstandige fietsenwinkels, waarvan 60 winkels in Nederland.

KOGA
KOGA introduceert haar nieuwe imagocampagne, ‘Mijn KOGA en ik’. Consumenten kunnen op de foto gaan met hun favoriete KOGA en met Naomi van As die zondagmiddag van 13.00 – 15.00 uur op de KOGA stand aanwezig is. Tegelijkertijd start de social mediacampagne en online-advertising. De campagne is enerzijds gericht op bestaande fietsliefhebbers, maar KOGA wil ook een andere doelgroep aanspreken. Ook dealers kunnen op de campagne aansluiten. KOGA informeert hen hoe.

Thule
Thule presenteert haar complete productreeks voor de fiets- en wandelmarkt, waaronder de Thule Coaster XT, de nieuwste producten uit de bekroonde Technical Backpacks-lijn, de vernieuwde, Thule ProRide 598 en de nieuwe fietsdrager met vorkmontage ThruRide en de Thule VeloSpace, met als accessoire de Backspace bagagebox. Voor fietsliefhebbers die hun carbon frames niet op een fietsdrager mee durven te nemen, biedt Thule de Carbon Frame Protector.

Santos
De e-bike van Santos wordt uitgerust met Go Swiss motor in het achterwiel. Volgens het merk een sterke, stille motor, die in op alle Santosfietsen past en waarbij het wiel nog steeds gemakkelijk uit de fiets te halen is. Santos levert de motor vanaf nu met speciale Santos software voorzien van twee eco standen en twee boost standen. Daarmee schiet je vooruit, aldus Santos.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0