DM Equity Partners investeert in Stella

DM Equity Partners (DMEP) heeft een substantieel minderheidsbelang in het fietsbedrijf Stella genomen. Dit om Stella te helpen bij de uitbreiding naar het buitenland.

De internationale uitbreiding van Stella moet beginnen in Duitsland. Ben Mandemakers is eigenaar van de DMG, De Mandemakers Groep, de grootste keuken- en meubelleverancier. Mandemakers heeft meer dan 450 winkels waarvan 100 in Duitsland. Mandemakers in het Brabands Dagblad: “We kennen dat land als geen ander en geloven dat ook daar de duurzame e-bike van Stella een succes gaat worden.” Stella bestaat pas acht jaar en heeft inmiddels 38 vestigingen en 400 medewerkers. Mandemakers: “Ik houd van ondernemende en hardwerkende types zoals de oprichters van Stella.”

Daan van Renselaar, een van de oprichters van Stella, is erg bij met de nieuwe partner: “Ben Mandemakers en DM Equity Partners brengen niet alleen geld mee voor onze uitbreiding, maar hebben vooral ook de bewezen ervaring en alle Europese connecties die wij nu hard nodig hebben.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0