Doorstart voor Fietslease Holland

Doorstart voor Fietslease Holland

Na intensieve onderhandelingen met de aangestelde curator is een akkoord bereikt over een doorstart van het bedrijf Fietslease Holland. Het bedrijf blijft zich richten op het aanbieden van totaaloplossingen voor private en zakelijke lease.

In april 2024 werd het faillissement van Fietslease Holland uitgesproken. Gedurende de afgelopen periode heeft de curator gesprekken gevoerd met diverse partijen om een doorstart te realiseren. Op 28 mei 2024 is de overeenkomst voor de doorstart getekend. Met 12GO Biking als een van de nieuwe aandeelhouders kan Fietslease Holland haar commerciële activiteiten voortzetten. Het bedrijf blijft echter een zelfstandige en onafhankelijke leasemaatschappij.

Christian den Heijer, oprichter van Fietslease Holland, blijft aan als algemeen directeur. Een aantal personeelsleden behoudt hun baan, wat voor continuïteit zorgt binnen de onderneming. Den Heijer verklaarde: “Ik ben blij met de uitkomst van de onderhandelingen en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. De prioriteit ligt nu op het verwerken van de nieuwe lease-aanvragen van de afgelopen weken en het vernieuwen van diverse samenwerkingen. De aankomende periode gaan we aan de slag met het verder stroomlijnen van de organisatie.”

Over Fietslease Holland
Fietslease Holland is een van de pioniers in fietslease maatschappijen in Nederland. Sinds 2016 biedt het bedrijf complete fietslease-oplossingen op maat voor zowel bedrijven als consumenten. De missie van Fietslease Holland is om fietsplezier te vergroten zonder dat klanten zich zorgen hoeven te maken over onderhoud of verzekeringen. Het bedrijf streeft ernaar om de mobiliteit in Nederland te verbeteren en zo een gezondere leef- en werkomgeving te creëren.

Bron: Fietslease Holland

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0