Drukte op Velofollies

De Velofollies heeft een succesvolle editie achter de rug, de beurs mocht in drie dagen tijd bijna 40.000 bezoekers ontvangen. “Nog nooit kregen we zoveel enthousiaste fietsliefhebbers over de vloer als het afgelopen weekend”, vertelt een zeer tevreden Pieter Desmet, organisator van Velofollies.

“Vanaf de eerste dag, met meer dan 14.000 bezoekers, was duidelijk dat deze 12 de editie een mooi parcours zou afleggen. De ruim 39.730 bezoekers, een stijging van 9 procent ten opzicht van vorig jaar, zijn het mooiste bewijs dat het fietsgebeuren daadwerkelijk leeft in België en dat wij een beurs zijn waar iedereen die met de idee speelt om een fiets aan te schaffen hier de mooiste en grootse toonzaal krijgt aangeboden.”

De organisatie richt de blik alweer op de 13e editie, die van 18 tot 20 januari 2019 zal plaatsvinden. “Tal van nieuwe fietsideeën werden afgetoetst en wellicht zullen enkele er volgend jaar voor zorgen dat onze bezoekers opnieuw een mooi pallet aan fietsactiviteiten voorgereden zullen krijgen,” aldus Desmet.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0