Dutch Cycling Week in Utrecht

Dutch Cycling Week in Utrecht

De Koninklijke Jaarbeurs zal in samenwerking met partners Utrecht Marketing, Dutch Cycling Embassy, SportUtrecht en Utrecht Bike Community, de eerste Dutch Cycling Week organiseren. Een week met activiteiten voor fietsfans, wielrenners, sportliefhebbers en iedereen met interesse in de fietsbranche.

Voor het eerst wordt dan ook de Cycle Mobility georganiseerd. Er is ook een outdoor testevenement op de Nedereindse Berg, de consumentenbeurs Bike Motion en een toertocht. De thema’s duurzaamheid, mobiliteit, gezondheid en sportstimulatie staan gedurende de hele week centraal.
Cycle Mobility is voor werknemers en besluitvormers van organisaties die de fiets als vervoersmiddel inzetten ten behoeve van mobiliteit, duurzaamheid en vitaliteit van medewerkers.

Ralf van Heugten, projectmanager Dutch Cycling Week: ‘’Het voelt goed om de fietsbranche, fietsliefhebbers, lokale autoriteiten en de zakelijke markt bij elkaar te brengen. Hiermee bouwen we aan een jaarlijks evenement dat tot de verbeelding spreekt van de bezoeker én bijdraagt aan fietsgebruik in Nederland.’’

De Dutch Cycling Week vindt plaats van 14 tot en met 22 oktober 2023.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0