Dutch ID exclusief in Dynamo-winkels

Optima Cycles verkoopt haar e-bike merk Dutch ID per 1 november 2017 alleen nog maar via formulewinkels Bike Totaal en Profile ‘de fietsspecialist’ van de Dynamo Retail Group. Dat maakt de groep bekend in een persbericht.

De samenwerking is het gevolg van de behoefte aan een private label voor de Dynamo Retail Group, vertelt algemeen directeur Maarten de Vos: “Vanuit onze ondernemers kwam in 2016 de vraag naar een herintroductie van een private label. Samen met de ondernemerscommissies hebben wij diverse mogelijkheden onderzocht, waaronder samenwerkingsmogelijkheden op exclusieve basis in plaats van zelf een private label (her)ontwikkelen. Wij zijn zeer verheugd dat contractleverancier Dutch ID heeft besloten om de samenwerking naar een hoger plan te tillen en exclusief met Dynamo Retail Group te gaan samenwerken.”

Ook Marco Schilder, managing director bij Optima Cycles, reageert enthousiast: “Door de nauwe samenwerking kunnen we het producten offensief van Dutch ID de komende jaren nog beter afstemmen op de vraag uit de markt en de sales en marketing activiteiten efficiënter uitvoeren.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0