Dynamo Retail Group ziet flinke groei in eerste kwartaal

DynamoIn het eerste kwartaal van 2016 ziet Dynamo Retail Group het animo flink toenemen. Zeventien ondernemers hebben zich in het eerste kwartaal aangesloten en er zijn al vijf contracten getekend voor de komende periode. In de huidige veranderende tijden zien de ondernemers de noodzaak en voordelen van samenwerking in, aldus de organisatie.

Voor de Bike Totaal formule zijn er sinds januari zeven nieuwe ondernemers aangesloten: Bike Totaal Bloemendal in Rijssen, Bike Totaal Van der Koog in Strijen, Bike Totaal Koelewijn in Baarn, Bike Totaal Hofstede in Groenlo, Bike Totaal Bas 2Wielers in Lemmer en twee winkels van Bike Totaal Willemsen in respectievelijk De Lier en Den Hoorn. In februari heeft Profile ‘de Fietsspecialist’ Van der Kolk een tweede vestiging geopend in Hoofddorp.

Twaalf nieuwe ondernemers hebben gekozen voor de samenwerkingsvorm binnen Dynamo Retail Group: Rienk’s Tweewielercentrum in Tzummarum, Mangnus in Kloosterzande, Van Balveren in Silvolde, Kluijfhout in Koudekerk, Van Schaik in Leerdam, Lucius in Veghel, Van Dijk in Didam, Van der Veen Tweewielers in Balkbrug, De Wilt in Uden, Van Aalsburg in Arkel, Melker in Akersloot en Vonk in Barneveld.

Ook in de verdere loop van het jaar sluiten nieuwe ondernemers zich aan bij Dynamo Retail Group. In mei verwacht de organisatie Bike Totaal Bout in Huizen te verwelkomen en in oktober Profile ‘de Fietsspecialist’ Vietsch in Dordrecht.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0