Ebike Das Original opent Experience Center te Venlo

Binnen enkele jaren heeft het Duitse Ebike Das Original een vaste positie verworven in het segment van kwalitatieve e-bikes. Kwaliteit, rijeigenschappen en garanties zijn herhaaldelijk geroemd in toonaangevende landelijke en Duitse e-bike testen. Het dealernet in de Benelux omvat inmiddels een kleine 200 dealers. “Wat nog ontbrak was een representatieve en sfeervolle ruimte waar dealers en consumenten alle modellen van Ebike Das Original kunnen bekijken”, zeggen Rob Laarman en Ronald Breeman van Ebike Das Original. ”Met ons nieuwe Ebike Das Original Experience Center in Venlo is dat nu mogelijk. Het is een logische stap in onze groei.”

Op 28 en 29 juni aanstaande wordt het Ebike Das Original Experience Center te Venlo officieel geopend. Rob Laarman: “We hebben onze dealers exclusief daarvoor uitgenodigd om het persoonlijk te kunnen ervaren. Zij kunnen dan meteen de Collectie van 2022 bekijken en voor-orderen. Met de modellijnen City, Tour Pro, Trekking Advanced, Trekking Pro, Offroad en Urban. Ook de nieuwe modellen zijn vanaf het eerste moment als e-bike ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, Bosch-aandrijving en accu, uitsluitend hoogwaardige componenten en een gunstige prijskwaliteit-verhouding.”

Verkoop bij de dealer
Tijdens de openingsdagen kunnen de dealers op afspraak het Experience Center bezoeken, en desgewenst ook hun klant meenemen. Consumenten kunnen op afspraak ons Experience centrum bezoeken en verkoop vind plaats via een van onze ons dealers in hun rayon. Met deze stap helpen we onze dealers door onze collectie nog beter zichtbaar en tastbaar te maken. Ook consumenten zijn daar natuurlijk bij gebaat”, aldus Rob Laarman.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0