Elektrische fietsen testen op Circuit Park Zandvoort

Zandvoort 13-14.06.2015.Cycling Zandvoort

Voor de dertiende keer organiseert de Stichting ElektrischeFietsen.com dit jaar het ElektrischeFietsen.com Event. Zondag 19 juni vindt de testdag plaats op Circuit Park Zandvoort. Meer dan 30 merken doen aan de testdag mee, waardoor het aanbod aan te testen e-bikes volgens de organisatie zeer divers zal zijn. Van elektrische toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen, bakfietsen tot speed pedelecs, alle soorten zijn vertegenwoordigd in prijsklassen die lopen van 500 euro tot 5000 euro.

Circuit Park Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer, ook wordt de Zandvoortse racepiste geroemd door haar unieke ligging. Met het strand vlakbij en een droomparcours in de Zandvoortse duinen, is het volgens de organisatie een feest voor elke fietsfanaat om een bezoek te brengen aan Circuit Park Zandvoort.

Het event vindt plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het ElektrischeFietsen.com Event is gratis toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0