Erik Breukink lanceert Isaac’s gravel sensatie

Isaac Ambassador Erik Breukink heeft de langverwachte Isaac Torus gravelbike onthuld, ontworpen voor fietsplezier op elk terrein. Met een uitgebalanceerd carbon frame belooft deze endurance gravelfiets optimale prestaties met een perfecte balans tussen gewicht, snelheid en stijfheid.

De Torus Moss Green, gehuld in een stijlvolle donkergroene kleur met zandkleurige decals, biedt talloze bevestigingspunten voor extra bidonhouders en bagage. Het asymmetrische achterbrugontwerp minimaliseert kettingslagen, terwijl geïntegreerde steekassen en Universal Derailleur Hanger (UDH) geavanceerde functionaliteiten toevoegen.

Uitgerust met de GRX610 12-speed groep van Shimano en het Clear Cockpit Systeem met het Pebble stuur en de Airway stuurpen, belichaamt de Torus geavanceerde technologie en stijlvol design. Het frame, gebouwd met Advanced Carbon Tech Triad 40, biedt zowel lichtheid als stijfheid voor competitieve prestaties.

Met de meegeleverde Goodyear Connector 40mm Tubeless Ready banden en een clearance tot 45mm, garandeert de Torus grip op elk zand- en gravelpad. Voor ultieme prestaties kunnen fietsers de Torus Moss Green combineren met handgespaakte Fore wielen, exclusief verkrijgbaar bij Isaac Dealers vanaf €3099.

isaac
isaac
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0