Eurobike 2024: Innovatie en toekomstige mobiliteit

Eurobike 2024 richt zich op mondiale kernonderwerpen

Frankfurt am Main – Eurobike 2024 staat op het punt om het succes van vorig jaar te herhalen, met de verwachting dat de 32e editie opnieuw uitstekende deelname zal bereiken. Van 3 tot 7 juli 2024 zullen experts uit de hele wereld samenkomen in Frankfurt voor de toonaangevende vakbeurs voor fietsen en lichte elektrische mobiliteit. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden biedt Eurobike een kans voor nationale en internationale spelers om de industrie, de markten en het ecosysteem verder te ontwikkelen.

Meer dan 1.900 exposanten worden verwacht, waaronder wereldwijde marktleiders en merken die in 2024 terugkeren naar de beurs. Het evenement zal zich richten op gezondheid, sport, mobiliteit, technologie en duurzaamheid, met meer dan 1.000 fietsen, e-bikes, cargo bikes, e-scooters en lichte elektrische voertuigen om te testen.

Eurobike evolueert tot een mobiliteitsplatform van de toekomst, met nieuwe formats en diensten, zoals kampeermogelijkheden voor exposanten en een focus op actieve e-sport. Het specialistenprogramma behandelt zes hoofdthema’s: innovatie, digitalisering, duurzaamheid, inspiratie, detailhandel en mensen.

De internationale aantrekkingskracht van Eurobike groeit gestaag, met exposanten uit meer dan 60 landen verwacht op de top in Frankfurt. Bovendien breidt fairnamic GmbH de Eurobike-merknaam wereldwijd uit met Eurobike Istanbul (maart 20 – 23, 2024) en Asiabike Jakarta (april 30 – mei 4, 2024).

Eurobike 2024 belooft een cruciale bijeenkomst te worden voor de mondiale fiets- en mobiliteitsindustrie, met een focus op innovatie en transformatie. De conferentie behandelt belangrijke onderwerpen in de sport, vrije tijd, gezondheid en mobiliteit en verwacht deelnemers van over de hele wereld.

Bron: Eurobike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0