Eurobike gaat digitaal

Per heden kunnen gebruikers www.eurobike.com/connect gebruiken om contacten in de fietsindustrie te leggen en te beheren, eenvoudig producten te zoeken en te vergelijken en hun bedrijf en zichzelf 365 dagen per jaar te presenteren. “De fiets is een vast onderdeel van de toekomst. Het is verbonden en digitaal. Dat geeft ons des te meer reden om deze stap te nemen en de show uit te breiden om de fietsindustrie te ondersteunen met het digitale aanbod van Eurobike Connect,” aldus Stefan Reisinger, hoofd van Eurobike.

De service is ontwikkeld door het digitale bureau Scholz & Volkmer, die eerder met succes de nieuwe Eurobike-website implementeerde, en is verantwoordelijk voor het concept en de implementatie. “Dit was het perfecte project voor Scholz & Volkmer. De combinatie van hedendaagse mobiliteit en digitaal product ligt helemaal in ons straatje. We zijn enorm gemotiveerd en verheugd om te blijven werken aan de ondersteuning van Eurobike Connect,” aldus Peter Post, algemeen directeur Scholz & Volkmer. Het resultaat van de samenwerking is een moderne en gespecialiseerde netwerktool met geavanceerde zoekopties, individuele profielen en internationale contacten in de fietsindustrie.

Het concept is gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door internationale experts uit de fietsindustrie, die zijn gevraagd naar toekomstige uitdagingen en vereisten. Er zijn ook aanvullende diensten, zoals de productzoekfunctie, herinneringslijsten en een afspraken en planner-tool. Kortom, allemaal elementen die het nieuwe platform helpen groeien samen met de internationale fietsgemeenschap.

Alle spelers op de fietsmarkt die geïnteresseerd zijn in deelname aan de eerste lancering van het platform met een bedrijfsprofiel, kunnen nu deelnemen met 30% korting op hun jaarlijkse lidmaatschapsgeld.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0