Eurobike: vele wegen naar de fiets

Volgens de organisatie van Eurobike is het een razendinteressante tijd voor de fietsindustrie. “Wie vandaag de dag een goed bevoorrade fietswinkel inloopt ziet een diversiteit aan modellen die nog nooit zo groot is geweest. Daarmee neemt ook het aantal mogelijkheden om een fiets te gebruiken toe.”

De organisatie noemt onder meer de mogelijkheid van steeds meer bedrijven om een bedrijfsfiets te leasen, een ontwikkeling waar zowel retailers als leveranciers bij betrokken worden. Ook promoten enkele grote steden de aanschaf van een e-bike met bonussen tot wel 1000 euro in het kader van hun mobiliteitsprogramma. Verder zijn er steeds meer mogelijkheden voor tijdelijke gebruikers zoals deel- en huuropties.

Naast het gebruikelijke programma waarin talloze merken hun nieuwe collecties zullen presenteren, zal de beurs komende editie daarom veel aandacht besteden aan partijen die diensten leveren rondom het kopen, huren en leasen van fietsen. Verder zullen belangrijke spelers van de beurs dit jaar voor het eerst centraal gepresenteerd worden in de Foyer West.

Eurobike vindt plaats van 30 augustus tot 2 september in Friedrichthafen en zal op de laatste dag tevens de deuren openen voor geïnteresseerde consumenten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0