Eurobike verschuift in 2018 naar juli

Eurobike_2014_153Eurobike verschuift in 2018 haar beursdata van eind augustus naar begin juli. Dat jaar start de beurs op zondag 8 juli. Of het een driedaags of vierdaags evenement wordt, zal dichter tegen die tijd in overleg met exposanten worden bepaald. Duidelijk is wel dat de beurs zich in 2018 uitsluitend op de vakhandel zal richten.

De beursorganisatie zegt het besluit genomen te hebben na uitvoerig overleg met diverse branchepartijen. “Deze aanpak is nodig om ervoor te zorgen dat de Eurobike het belangrijkste evenement blijft waar alle relevante merken als eerste hun innovaties presenteren”, zegt Klaus Wellmann, CEO van Messe Friedrichshafen. “Vandaar dat we ons in 2018 ook volledig zullen focussen op business-to-business en geen event meer organiseren waar ook eindgebruikers toegang krijgen.” De organisatie kondigt de datawijzing nu al aan zodat de industrie ruim de gelegenheid heeft hun planning hierop aan te passen.

Komend jaar vindt de Eurobike plaats van woensdag 30 augustus tot en met zaterdag 2 september. Die laatste beursdag wordt nog wel een ‘Festival Day’ waarop ook het publiek de beurs kan bezoeken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0