Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus

Het Europees hoofdkantoor van Shimano vestigt zich per 1 januari 2017 op de High Tech Campus in Eindhoven. “We kiezen voor het HTC vanwege het groeiende belang van een internationaal georiënteerde business omgeving, de aanwezigheid van jong talent en een sterke focus op innovatie”, aldus Marc van Rooij, president van Shimano Europe Holding.

“De vooraanstaande  Europese Brainport-regio ontwikkelt een sterk cluster van bedrijven en kennisinstituten op het gebied van sport, technologie en design. Door daar dicht tegenaan te gaan zitten versterken wij onze strategische positie, vergroten wij onze kansen bij het werven van internationaal talent en profiteren wij optimaal van de in Eindhoven aanwezige hightech faciliteiten en internationale netwerken”, aldus Van Rooij.

Ook Marcel Boekhoorn, eigenaar van de HTC is blij met de komst van Shimano naar Eindhoven. “Het is goed voor de Brainport-regio en fantastisch voor de campus”, zegt hij. “Ik zie het als een ‘perfect match’ op het snijvlak van de sterktes van Eindhoven: sport, technologie en design. Ook versterkt het onze verbinding met het Japanse technologie-  en business netwerk. Ik kijk uit naar nieuwe vormen van samenwerking die ongetwijfeld gaan ontstaan tussen Shimano en bedrijven op de campus en in de regio.”

high tec campus

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0