Expositieruimte Eurobike uitverkocht

Eurobike 2017

Organisatoren van deEurobike, die plaatsvindt van 8 tot 10 juli 2018, geven aan dat de ruimte voor standhouders is uitverkocht. Net als vorig jaar zit de beurs rond de 1400 exposanten.

De lijst met exposanten bevat ongeveer honderd merken die óf nieuw zijn voor de show óf die terugkeren na een afwezigheid. De meeste nieuwe Eurobike-exposanten komen uit Duitsland, gevolgd door Taiwan, de Verenigde Staten en Frankrijk, aldus de organisatie. De beurs laat verder weten dat Kona terugkeert als een exposant en zijn nieuwe e-MTB-lijn zal tonen. De Zwitserse startup BETA, die vorig jaar werd opgericht, is een nieuwe exposant en zal zijn high-end carbon road en mountainbike frames showen.

Directeur van de Eurobike, Stefan Reisinger: “De fietsbranche is heel dynamisch. Aan de ene kant genereert de ‘e-bike-boom’ een recordomzet voor veel marktspelers, maar er zijn ook aanzienlijke verschuivingen in de marktstructuren. Met het gewijzigde beursconcept tonen we een duidelijke focus op vakbezoekers en e-mobiliteitsonderwerpen en nemen we deze veranderingen in de fiets- en e-bike-markt mee. De sterke positieve ontvangst van zowel gevestigde als nieuwe marktspelers laat zien dat we op de goede weg zijn met dit concept. “

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0