Fietsbeurs Velofollies 2016 nu al vol

Velofollies, de jaarlijkse fietsbeurs voor de actieve fiets -en wielerliefhebber in Kortrijk (België), is volgeboekt. Zes maanden voor de beurs reserveerden ruim 275 exposanten er hun standplaats. Hiermee wordt voor de tweede keer op rij het totale hallencomplex van Kortrijk Xpo gevuld. Niet eerder in het tien jarig bestaan van Velofollies was de beurs zo vroeg volgeboekt.

Velofollies 2016 vindt plaats van 15 t/m 17 januari 2016. Voor de komende editie lijkt ‘tien’ het toverwoord, want de organisatie heeft besloten om ook op vrijdag de deuren reeds om 10.00 uur te openen. Dit om de 35.000 bezoekers die worden verwacht beter te spreiden én een extra bezoekmoment te creëren voor de vakhandel. Op vrijdag blijft de beurs tot 21.00 uur open, zaterdag en zondag eindigt Velofollies om 18.00 uur.

Nieuw voor de komende editie is de presentatie van een gastland. Naar verwachting wordt dat dit keer Spanje, dat met verschillende regio’s, aantrekkelijk landschap en natuurlijk de Vuelta, een ideaal vakantieland is voor de actieve fietser. Tenslotte wordt in 2016 het fietstestparcours uitgebreid met een stuk overdekte buitenpiste. Velofollies blijft zo investeren in de mogelijkheid tot het testen van (e-)fietsen én de fietsbeleving, een ideale mix met het totaalaanbod van de beurs.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0