Fietshotspot.be wil onderhoud fietsen bevorderen

fietshotspotHet online fietsmagazine Vivocyclo in Vlaanderen start een nieuwe website waarbij de fiets en veiligheid centraal staan. Waar periodiek onderhoud voor auto’s heel normaal zijn, is dat voor fietsen nog niet het geval, stelt het magazine, terwijl in het straatbeeld steeds meer e-bikes te zien. Die behoeven regelmatig onderhoud en controle van de elektronische componenten.

Met Fietshotspot.be willen de initiatiefnemers consumenten stimuleren langs te gaan bij een lokale fietshandelaar. Inmiddels staan 120 fietshandelaren op de site vermeld. Zij voldoen aan de drie criteria die voor de site gesteld zijn: service, innovatieve uitstraling en online aanwezigheid.

Vivocyclo, online fietsmagazine stelt het Fietshotspot! project voor. De website fietshotspot.be bundelt fietshandelaars in Vlaanderen met een toekomstvisie, waar de fiets en veiligheid centraal staan. Met een sterke service kunnen consumenten rekenen op een degelijke controle van de fiets. Daarbij wijst onderzoek wijst uit dat 95 procent van de consumenten eerst online kijkt waar hij zijn fiets koopt of laat onderhouden , aldus de initiatiefnemers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0