Fietstestbaan ondersteunt interactief karakter IAA MOBILITY

Voor het eerst kunnen bezoekers van de IAA MOBILITY de nieuwste fietsen en e-bikes testen in de Engelse Tuin van München. Het Beierse bestuur van de staatspaleizen, -tuinen en -meren heeft een bijbehorende testbaan goedgekeurd. Deze testbaan zal tijdens IAA MOBILITY tussen 5 en 10 september 2023 gratis beschikbaar zijn voor alle bezoekers.

“Met de fietstestbaan in de Engelse Tuin kunnen bezoekers de nieuwste fiets- en e-bikemodellen uitproberen op een aangewezen route en in een geliefde omgeving. Dit is een logische aanvulling op het interactieve karakter van de IAA MOBILITY. De ervaringen die worden opgedaan bij het dagelijks gebruik komen zowel gebruikers als fabrikanten ten goede. Dit is precies wat een mobiliteitsplatform als IAA MOBILITY onderscheidt”, zegt Jürgen Mindel, directeur van VDA.

“De e-bike zal een belangrijke rol spelen in de toekomstige mobiliteit. Wij zien IAA MOBILITY als een goed platform om onze visie op mobiliteit en onze passie voor het product opnieuw aan de bezoekers over te brengen”, zegt Tomi Viiala, Co-CEO myStromer AG.

Fietsen en e-bikes kunnen worden getest op circuits van verschillende lengte (tot 3,8 kilometer). De presentatieruimtes van de exposanten bevinden zich in de Hofgarten en in de Ludwigstraße. Van daaruit kunnen de bezoekers door de Engelse Tuin naar het Kleinhesseloher meer rijden. Alle fietsexposanten kunnen hun fietsen ter test aanbieden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0