FLYER Upstreet wint Design & Innovation Award 2023

FLYER Upstreet wint Design & Innovation Award 2023

FLYER Upstreet heeft de Design & Innovation Award 2023 in de categorie Urban gewonnen. Deze onderscheiding van de fietsindustrie geldt als kwaliteitskeurmerk. De jury van de Design & Innovation Awards is enthousiast over de nieuwe ontwikkeling uit Huttwil en bevestigt dat de Upstreet in alle situaties de perfecte metgezel is: “De Upstreet 7.10 van de Zwitserse premium fabrikant FLYER is een sportieve, elegante en veelzijdige allrounder die zijn weerga niet kent op de e-bikemarkt.”

De Upstreet beschikt over een Panasonic GX-motor, die met behulp van een optionele extra accu kan worden uitgebreid van 750 Wh naar 1290 Wh. De motor van 95 Nm “genereert een geweldige stuwkracht en duwt de Upstreet 7.10 moeiteloos elke helling op, zelfs met een aanhangwagen van 40 kg”, aldus het juryoordeel. En “dankzij slimme aanwijzingen zoals weerwaarschuwingen, hoogtemeter- en hellingsinformatie en gps-navigatie op het perfect leesbare display, voelt u zich zelfs op de meest afgelegen plaatsen nooit verloren”.

De FLYER Upstreet heeft acht modelvarianten en drie frametypes (Comfort, Mixed en Gents). Daartoe behoren een crossover-versie met banden voor alle terreinen en een s-pedelec met trapondersteuning tot 45 km/u. Wat de aandrijving betreft kunnen fietsers kiezen tussen naafversnellingen met riem- of kettingaandrijving of derailleurs met een groot bereik. De Upstreet is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke framekleuren: Frosty Sage, Mercury Red Gloss en Pearl Black Gloss. Catalogusprijs vanaf € 5.199,-.

Foto: Flyer

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0