Frits van Bruggen nieuwe voorzitter RAI Vereniging

Frits van Bruggen nieuwe voorzitter RAI Vereniging

De algemene ledenvergadering van RAI Vereniging, Rijwiel & Automobielindustrie, heeft Frits van Bruggen benoemd tot algemeen voorzitter van de vereniging. Van Bruggen volgt de heer Steven van Eijck op, die acht jaar voorzitter was.

Frits van Bruggen is zeer ervaren en kent de mobiliteitsbranche op zijn duimpje. Zo was hij bijna zeven jaar lang hoofddirecteur van de ANWB waar hij ook elf jaar lang in de directie zat. De functie van voorzitter combineert hij straks met zijn rol als CEO van MN, één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders voor Nederlandse pensioenfondsen.

Tijdens de jaarlijkse Mobility Shift is afscheid genomen van Steven van Eijck. Hij was acht jaar voorzitter van RAI Vereniging. Directeur Olaf de Bruijn: ‘Onder leiding van Steven van Eijck heeft RAI Vereniging zich verder ontwikkeld als dé stem van de mobiliteitsindustrie en de vereniging binnen en buiten Den Haag nog meer op de kaart gezet. 

Steven van Eijck: ‘De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd om meer ondernemers uit de mobiliteitsindustrie aan RAI Vereniging te binden. Bijzonder trots ben ik dat de vereniging nog meer dan in het verleden midden in de maatschappij staat. Dat laat ook onze rol binnen de Mobiliteitsalliantie zien, een samenwerking van maar liefst 25 organisaties.’

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0