Futurumshop wil 40 procent per fiets bezorgen

fietskoerier-1In 2017 verwacht FuturumShop 40 procent van haar pakketjes per fiets te bezorgen. De e-tailer is daarvoor een samenwerking aangegaan met Fietskoeriers.nl. In Apeldoorn is het voor klanten van FuturumShop sinds medio juli al mogelijk om hun bestelling gratis nog dezelfde dag per fietskoerier te laten bezorgen. Dat levert volgens het bedrijf veel lof op van klanten.

“De afgelopen maanden hebben aangetoond dat onze klanten een duurzame bezorgwijze net zo belangrijk vinden als wij”, aldus CEO Harmen van der Meulen. “Consumenten ergeren zich aan onnodig grote pakketten en de grote hoeveelheid bestelbusjes door de straat. Mede daarom hebben we besloten een duurzame stadsbezorging in alle grote steden in Nederland mogelijk te maken.”

Fietskoeriers.nl bezorgt in Nederland pakketten in de steden op de fiets en in de rest van Nederland in auto’s op groengas. Pakketten die in de stad moeten worden bezorgd worden in een hub aan de rand van de stad afgeleverd, zodat de fietskoerier de ‘last mile’ kan verzorgen. Daarmee wordt extra verkeersdruk in de stad voorkomen en blijft de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0