FYN Software neemt Social Media Scope over

FYNStart-up FYN Software heeft een andere start-up overgenomen: Social Media Scope. Het social media-platform van Social Media Scope wordt geïntegreerd in het retailsysteem van FYN Software, dat retailers daarmee een nog completer systeem biedt.

Social Media Scope stelt gebruikers in staat om eenvoudig en overzichtelijk meerdere social media-kanalen te monitoren, berichten te plaatsen en interacties aan te gaan. Daarnaast biedt het bedrijf uit Heerlen contentdiensten. De gebruikers van Social Media Scope variëren van kleine zelfstandige retailers tot grote groothandelsvestigingen, zoals Makro. Oprichter Robert Willms blijft als adviseur aan het platform verbonden; het hoofdkantoor verhuist van Heerlen naar Oss.

FYN Software biedt retailers een compleet systeem met alle retailfunctionaliteiten: van afrekenmodule en voorraadbeheer tot webshop en social media. Doordat alle gegevens in één slimme database zitten, heeft de retailer het online en offline gedrag van zijn klant haarscherp in beeld. Dat betekent: geen dataverlies, een betere klantbenadering en meer omzet tegen minder inspanningen, aldus FYN.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0