Gazelle E-bikes uitstekend getest

In de vijfde editie van de Kieskeurig.nl Duurtest hebben de e-bikes van Gazelle een mooie prestaties geleverd. De Gazelle Eclipse C380 HMB en de Gazelle Ultimate C5 HMB werden beide bekroond met het predicaat ‘Goed uit de Test’, elk met een score van 9. De Eclipse C380 HMB won in de categorie ‘Recreatief boven €3000,-‘ en de Ultimate C5 HMB in ‘Woon-werk boven €3000,-‘.

Tijdens de negen weken durende duurtest beoordeelden fietsers diverse e-bikes van 28 merken op aspecten zoals motorprestaties, zitcomfort en bandenkwaliteit. De Gazelle Eclipse C380 HMB, met zijn Bosch Performance Line CX middenmotor en 750Wh-accu, bleek ideaal voor zowel stadsritten als lange tochten. Testers prezen het stijlvolle design en de geïntegreerde fietsverlichting, die de zichtbaarheid vergroot.

De Gazelle Ultimate C5 HMB scoorde hoog dankzij zijn combinatie van sportiviteit en comfort. Testers waren enthousiast over de stabiliteit, remprestaties, zelfs in regenachtige omstandigheden, en de indrukwekkende actieradius. Beide modellen behaalden de vereiste gemiddelde beoordeling van 8 of hoger om het ‘Goed uit de Test’-predicaat te ontvangen.

Naast deze winnende modellen presteerden ook de Gazelle Makki Travel en de Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB goed in de duurtest, elk met een score van 7,7. De Makki Travel is een elektrische bakfiets voor gezinnen, terwijl de HeavyDutyNL C7+ HMB bekend staat om zijn solide en stevige bouw.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0