Gazelle introduceert Connected app

Gazelle introduceert de handige Connected app. De app zorgt niet alleen voor een optimale beveiliging, maar ook voor meer gemak. Via de app kan de eigenaar direct zien waar de fiets staat, wat de resterende actieradius is en hoe lang het duurt om de accu tot 100% op te laden. In geval van pech, of bij vragen, biedt de Connected app direct toegang tot informatie, pechhulp of de Gazelle klantenservice.

De nieuwe Connected app van Gazelle werkt snel en nauwkeurig samen met een in de fiets geïntegreerde, geavanceerde module met GPS-tracker en een SIM-kaart. De Gazelle Connected app biedt naast connected beveiliging een aantal handige features. Zo is niet alleen de locatie van de e-bike altijd op te roepen, maar geeft de app ook het laadniveau van de accu weer en laat hij zien hoe lang het duurt om volledig op te laden.

Het plannen van ritten wordt nog makkelijker door inzicht in het resterende bereik bij de verschillende ondersteuningsniveaus. De Connected app geeft ook de kilometerstand van de fiets aan, een handig hulpmiddel bij het inplannen van de volgende onderhoudsbeurt.

  • Bescherming tegen diefstal
  • Direct contact met pechhulp
  • Altijd inzicht in locatie
  • Direct laadniveau en actieradius checken
  • Nu beschikbaar voor Gazelle Grenoble C7+ en C8 HMB Connect
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0