Gazelle introduceert private lease voor e-bikes

Gazelle introduceert private lease voor e-bikes

Fietsfabrikant Gazelle heeft op World Bicycle Day een nieuwe lease-optie voor e-bikes geïntroduceerd. Met Gazelle Fiets Lease wordt het eenvoudiger en financieel toegankelijker om een e-bike te bezitten. Dit initiatief biedt dealers ook nieuwe commerciële kansen door in te spelen op de groeiende vraag naar ontzorgde fietsoplossingen.

Erik van Houweling, Manager Product Marketing & Assortment bij Gazelle, legt uit: “We zien de interesse in fietsleasing toenemen. Er is een duidelijke doelgroep die een e-bike wil, maar alleen als ze vooraf precies weten waar ze aan toe zijn. Bij Gazelle Fiets Lease betaalt de consument een aantrekkelijk vast maandbedrag vanaf 81 euro per maand, inclusief service, onderhoud, reparaties, schade- en diefstalverzekering, pechhulp en de e-bike zelf.”

Gazelle Fiets Lease werkt samen met Volkswagen Pon Financial Services voor de verzekeringen en de ANWB voor 24/7 pechhulp in Nederland. Gedurende het 36-maanden durende leasecontract wordt de consument driemaal opgeroepen voor onderhoud aan de e-bike bij de dealer. Ook voor tussentijdse reparaties kunnen consumenten bij de dealer terecht. Dealers ontvangen een vergoeding voor deze diensten conform de gangbare Reparatie, Onderhoud en Banden-vergoedingen (ROB).

Deze lease-optie is beschikbaar voor alle e-bikes van Gazelle met ondersteuning tot 25 kilometer per uur. Dealers kunnen eenvoudig elke e-bike uit hun voorraad of die van Gazelle via de Gazelle Dealer Portal in de lease aanbieden. Consumenten kunnen ook via Gazelle.nl een e-bike leasen, waarbij de levering via een geselecteerde Gazelle-dealer verloopt.

Voor de introductie van Gazelle Fiets Lease is een succesvolle pilot uitgevoerd met zestien dealers uit heel Nederland. Wilco Wolterink van Riesewijk Tweewielers en Roto Tweewielers in Deventer, deelnemer aan de pilot, is enthousiast: “Het concept is typisch Gazelle: duidelijk, overzichtelijk en vlot geregeld. Gazelle is een betrouwbare partner en een betrouwbaar merk voor onze klanten. Dat zij de afzender is van het lease-aanbod maakt het extra aantrekkelijk.”

Bron: Gazelle

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0