Gazelle opent testcentrum elektrische fietsen

1920_gazelleexmetstrikavondGazelle opent in het eerste kwartaal van 2017 een e-biketestcentrum in Noord-Brabant. Hier kunnen bezoekers alle elektrische fietsen naar hartenlust testen op een buitenbaan. Adviseurs geven consumenten advies en verstrekken relevante informatie over de fietsen. Komend jaar volgen mogelijk meer openingen op andere locaties.

“Consumenten treffen er straks alle e-bikes van Gazelle. In het testcentrum geven wij de klant uitvoerig advies. De achterliggende gedachte is dat we samenwerken met tweewielerspecialisten. We genereren leads en staan met onze experts klaar voor ondersteuning van dealers”, zegt woordvoerder Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle.

Gazelle vestigt het testcentrum in de provincie Noord-Brabant om de vele fietsers daar goed te kunnen bedienen. Al enkele jaren is midden in Nederland – in Amersfoort – het Gazelle Experience Center gevestigd. Door nu voor Brabant te kiezen, wil de fabrikant zorgen voor een goede spreiding. Er is overigens een duidelijk verschil tussen het Experience Center en testcentrum. Waar in Amersfoort alle fietsen van Gazelle staan, gaat de aandacht in Brabant uitsluitend naar e-bikes.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0