Gazelle presenteert nieuwe modelserie: Eclipse

Gazelle presenteert nieuwe modelserie: Eclipse  

De nieuwe modelserie van Gazelle bestaat uit de Eclipse T11 HMB en Eclipse C380 HMB. De e-bikes hebben een Bosch Performance Line CX-middenmotor, een ingebouwde GPS-sensor en een diefstal- en schadeverzekering is voor één jaar inbegrepen.

De Eclipse beschikt met de Performance Line CX-middenmotor over een maximaal koppel van 85 newtonmeter. Het e-bikesysteem wordt bediend via het Bosch Kiox 300-display. De Eclipse heeft een verende voorvork (75 millimeter) en een verstelbare V-shape stuurpen. De banden zijn 60 millimeter breed en het remmen gaat door middel van hydraulische schijfremmen van Shimano.

De Gazelle Eclipse-serie bestaat uit een tweetal modellen: de Eclipse C380 HMB en Eclipse T11 HMB. De Eclipse T11 HMB heeft een derailleurversnelling met elf versnellingen (Shimano Deore XT). De Eclipse C380 HMB is uitgerust met de Enviolo-versnellingsnaaf en heeft riemaandrijving.

Beide modellen hebben een ingebouwde GPS tracker. Bij aanschaf zit standaard een verzekering (looptijd: één jaar) inbegrepen. Mocht de fiets gestolen worden, dan kan er gebruik worden gemaakt van een opsporingsteam. Dat peilt de locatie van de fiets bij diefstal uit en doet alles om hem terug te bezorgen. In gemiddeld 80 procent van de gevallen heeft het team binnen korte tijd succes. Lukt het niet de fiets op te sporen, dan dekt de verzekering de schade en krijg je een nieuwe Eclipse.

De Eclipse T11 HMB (adviesprijs: 5.999,- euro) is verkrijgbaar met een lage instap (twee kleuren: anthracite grey mat en thyme green mat) en een hoge instap (één kleur: anthracite grey mat). Ook de Eclipse C380 HMB (adviesprijs: 5.499,- euro) heeft twee varianten: de lage instap (twee kleuren: orange mat en anthracite grey mat) en de hoge instap (anthracite grey mat). De framematen variëren in alle gevallen van S tot en met XL. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0