Gazelle Ultimate grote winnaar Telegraaf Fietstest

Twee fietsen van Koninklijke Gazelle zijn winnaar geworden in de Telegraaf Fietstest. De sportieve e-bike Ultimate T2i Hybrid M kreeg vijf sterren en werd winnaar in de categorie boven € 2.500. In de categorie tot € 1.249 kreeg trekkingfiets Ultimate T1 ook vijf sterren en werd daarmee eveneens categoriewinnaar.

Jaarlijks test De Telegraaf diverse fietsen, verdeeld over acht prijsklassen. Het gaat daarbij om stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, racefietsen en e-bikes. Aan de jaarlijkse test hebben de Fietsersbond, Nederlandse Toer Fiets Unie, FietsNED en de Consumentenbond deelgenomen.

In het Gazelle Ultimate assortiment introduceerde Gazelle dit voorjaar de Gazelle Ultimate T2i Hybrid M. Een elektrische fiets met een hoogwaardige afwerking en uitgevoerd met de krachtige Bosch Performance Line middenmoter. Het interactieve Nyon kleurendisplay biedt een aantal vernieuwende functionaliteiten, zoals GPS. Zo wijst het systeem de weg terug naar huis en is de ondersteuning nauwkeurig op persoonlijke voorkeuren in te stellen. Ook opvallend zijn de krachtige en betrouwbare SLX schijfremmen van Shimano. De Gazelle Ultimate T1 is bedoeld voor de sportieve fietser die ook comfort zoekt. Deze fiets heeft een aluminium double-butted frame, waardoor de fiets zowel licht als stijf is.

Gazelle Ultimate
De Gazelle Ultimate lijn is volgens het bedrijf het beste dat Gazelle te bieden heeft. Deze premium fietsen worden in Dieren met de hand gemaakt door ervaren vakmensen word uitsluitend verkocht bij Gazelle Premium dealers.

www.gazelle.nl

A0909UltimateT2iHM_D_

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0