Gazelle zoekt look-a-like van Piet Pelle

De aloude mascotte van Gazelle, Piet Pelle, is sinds dit jaar het gezicht van Het Nieuwe Fietsplan. Een campagne bedoeld om het fietsgebruik onder forenzen te stimuleren. Voor deze campagne is Gazelle op zoek naar look-a-likes van Piet Pelle.

De bedoeling is om Piet Pelle in een nieuw, eigentijds jasje te steken. Iedereen die wat weg heeft van de bekende stripfiguur kan mee doen. Deelnemers kunnen uiterlijk vrijdag 6 november een e-mail sturen naar pietpelle@gazelle.nl met daarin een foto van henzelf met Gazelle-fiets. Bij voorkeur eentje met een hoog en creatief ‘Piet Pelle-gehalte’. Via Facebook wordt de winnaar gekozen. Die krijgt een professionele fotoshoot in het pas geopende Innovation & Production Center in Dieren.

De Haarlemse kunstenaar Ko Doncker ontwierp Piet Pelle in 1908. De fietsende avonturier was regelmatig hoofdpersoon in strips, boekjes en een film. Op zijn fiets beleefde Piet Pelle de meest opmerkelijke avonturen. Hij reed ermee door spijkers, stortte zich van rotspartijen af, botste tegen een trein en ging ermee naar de Noordpool. Voor de nieuwe campagne heeft Piet Pelle zijn oude fiets ingeruild voor een moderne e-bike van Gazelle.

3-Gazelle-Piet-Pelle

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0