Geef een fiets, verander een leven

De fiets is zwaar, traag, kost slechts €147,- en gaat de wereld veranderen. Het gaat om de Buffalo bike van de wereldwijde hulporganisatie World Bicycle Relief, die levens verandert door het beschikbaar stellen van fietsen in ontwikkelingsregio’s. Over de hele wereld lopen miljoenen mensen elke dag kilometers om naar school te gaan, gezondheidszorg te krijgen, goederen op de markt te brengen en andere dagelijkse taken uitvoeren. World Bicycle Relief helpt bij het leveren van speciaal ontworpen, lokaal geassembleerde Buffalo-fietsen om mensen in nood te helpen hun dagelijkse taken uit te voeren, een betere toekomst op te bouwen en een beter leven te leiden. Trek Bicycle heeft zich voor dit najaar tot doel gesteld om 1 miljoen dollar te doneren aan World Bicycle Relief.

Trek verdubbelt iedere donatie
Elke euro draagt bij om levens te verbeteren en Trek verdubbelt elke gedoneerde euro om uiteindelijk 1 miljoen dollar in te zamelen. Met € 147,- helpen we één Buffalo fiets op de weg te zetten, maar elk bedrag kan worden gedoneerd en elke euro wordt zeer gewaardeerd om samen het verschil te maken.

Een ontwerp dat de wereld beter maakt
Buffalo fietsen kunnen tegen de zware omstandigheden van landelijk gebied, waar ook ter wereld. Ze gaan heel lang mee, zijn betrouwbaar en makkelijk te repareren. Het robuuste stalen frame is voorzien van een ijzersterke bagagedrager die een last tot 100 kg kan dragen. Betrouwbare terugtraprem en trommelrem op het voorwiel. Sterke slijtvaste wielen met stevige spaken en lekbestendige banden. De eerste fiets werd gebouwd in Treks eigen hoofdkantoor in Waterloo, Wisconsin.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0