Veel bezoekers dealershows Kruitbosch en Accell

Meer dan 1500 bezoekers bezochten de eerste twee dagen van het Kruitbosch Bike Event. Zijn maakten kennis met de nieuwe producten, noviteiten en retaildiensten die Kruitbosch in 2017 te bieden heeft, waaronder de nieuwe collectie Cortina fietsen en e-bikes en de bijpassende Bike Fashion Accessories.

Ook de merken van Accell Nederland stonden in de belangstelling. Bijna 2500 mensen bezochten op 2 en 3 oktober de Open Dagen van de dealershow in het onlangs geopende experience center De Fietser in Ede. De belangstelling kwam uit Nederland, België en Duitsland.

Komende dealershows

Ook de komende weken vinden nog diverse dealershows plaats:

BIG Bicycle houdt haar dealerdagen in de eigen showroom in Deventer op maandag 10 en 17 oktober. Aanmelden kan via de vertegenwoordiger of via de website.

QWIC heeft nog dealerdagen in in Rosmalen op 10 en 11 oktober. Aanmelden kan via de website.

-De derde dag van het Kruitbosch Bike Event is komende maandag 10 oktober van 10.00 tot 22.00 uur.

Shimano heeft dealershows in Nederland op 10 en 11 oktober in het Sports Business Center in Leusden, en ook in België zijn de shows op 10 en 11 oktober in de showroom in Mechelen. Bezoek is enkel op afspraak via de vertegenwoordiger of de verkoopbinnendienst.

Louis Verwimp trekt met haar Bikeshow het land in. Na Hulshorst is de volgende show op 10 oktober bij Bikkel Bikes in Nederweerd. Aanmelden voor het bezoek kan via de vertegenwoordiger.

-Na de septembershows van Codagex op diverse locaties in België en Nederland, kunnen dealers van 14 tot en met 18 oktober terecht in het Codagex Experience Center in Dessel (België).

-De gezamenlijke huisshow van Formula Cycling BVBA en Minerva BT NV vindt plaats Op zondag 16 en maandag 17 oktober van 10u tot 18u in Ieper, België.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0